HHC vapes kopen? van Ypsilos streven enkel voor de allerbeste e-liquid vape ervaring.

Een revolutie in het vapen. Ongemerkt kan jij vanaf heden je hasj of wiet gewoonweg legaal (vanwege de ingrediënten van de e-liquid) je hasj en wiet roken door middel van vapen op waterdamp basis. Niemand ruikt het of heeft er last van, het is in alle landen legaal en bezorgt de gebruiker precies die ervaring van een ervaren cannabis gebruiker. Hieronder de promotionele introductie van ons merk Ypsilos, gebaseerd op de oude Griekse goden:

Sinds de introductie van Ypsilos, Zeus was niet langer de supreme God. Deert Zeus dat? Nee, want Ypsilos gaf hem het plezier om de perfecte e-liquide formule samen te stellen. Zodoende is WE | ED Vape Liquid met klassieke wietsmaak tot stand gekomen. Samengesteld van 100% natuurlijke extracten en terpenes van Cannabis Sativa L. Een korte introductievideo over het gebruik van onze nieuwe productenlijn van HHC vaping:

Wat zijn HHC vape soorten en wat zijn dan HHC pods met e-liquid?

HHC vapes zijn de nieuwste producten in de lijn van vapen. Het is een ware revolutie aangezien de producten van HHC vapes niet de geur uitstoten van een daadwerkelijke joint met daarin de gedroogde wiet of hasj. Het is op liquide basis maar bevat wel HHC wat vrijwel gelijk is aan THC wat ervoor zorgt dat het vapen van deze producten zorgt voor een natuurlijke ontspannenheid waar men zeer van kan genieten die het roken van wiet gewend is. Dan is dit niet heel anders. Een absolute uitkomst dus, en het draaien van joints en dergelijke handelingen kun je vergeten. We bieden startpakketten aan en navullingen en ook komen de producten in verschillende sterktes qua percentage HHC zodat u zelf kunt ontdekken welke bij u past.

Voordelen tenopzichte van tradionele wiet en hasj roken is revolutionair

Naast het grote voordeel van de geur die niet te merken is tijdens het gebruik, aangezien het uitblazen van waterstof betreft, kan de gebruiker ongestoord en ongemerkt dit product consumeren. Een perfecte oplossing die nog nooit eerder is uitgevonden.
Wil jij ook proberen of de voordelen van deze HHC vapes aansluiten bij jouw behoeftes? Probeer simpelweg het starterspakket uit, hier zit alles in en kun je je eerste hasj of wiet vape ervaring ondergaan. Kies voor een HHC vape En wij denken dat je niet teleurgesteld zult zijn!